ETUSIVU          TUOTEHAKU        TOIMITUSEHDOT         TIETOTURVA         YHTEYSTIEDOT                                        OSTOSKORI


Toimitusehdot

Toimitamme tuotteet postitse, matkahuollolla tai suoratoimituksina (tehtaalta/tukkurilta suoraa asiakkaalle).

Kun olet vastaanottanut tuotteen, huomioi seuraavat kohdat:
- Tarkasta lähetyksen sisältö mahdollisimman pian vastaako se sitä mitä tilasit.
- Jos tavara on vaurioitunut, tee reklamaatio rahdinkuljettajalle (matkahuolto/posti).
- Myyjä ei ole vastuussa kuljetuksen aikana tulleista vahingoista. Kuljetuksen aikaisista vaurioista vastaa rahdinkuljettaja.
Vahinkoilmoituksen perusteella rahdinkuljettaja tekee päätöksen mahdollisesta korvauksesta
- Jos tuote ei sovi siihen tarkoitukseen mihin se on tarkoitettu, älä millään tapaa muokkaa tuotetta vaan ota viipymättä yhteys myyntiimme

Kaikilla tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus, joka lasketaan tavaran vastaanottamisajankohdasta. 14 päivän palautusoikeus ei koske tuotteita, jotka:
- on muunneltu asiakkaan tarpeen mukaan
- on valmistettu asiakkaan tarpeen mukaan

Palautus on asiakkaalle ilmainen, jos palautuksesta on sovittu etukäteen myyjän kanssa. Jos palautat tuotteen, täytä tämä palautuslomake ja lähetä se sähköpostiimme myynti@autoledit.fi. Liitä palautuslomake tulostettuna myös lähetyksen mukaan! Palauta tuote vasta sitten kun olet saanut myyjältä ohjeet palautukseen. Tuote on palautettava 14 päivän kuluessa palautusohjeiden antamisesta lukien. Jos palautat tuotteen ilman ennakkoilmoitusta, veloitamme rahtikulut asiakkaalta, postin tai matkahuollon silloisen hinnaston mukaisesti. Hyvitämme kauppasumman tilillenne 7 päivän kuluessa. Jos tuote on palautettu muuttuneena tai vähentyneenä, hyvitämme kauppasumman, josta on vähennetty mahdollinen arvonalenema. Emme lunasta postiennakolla tai rahtiennakolla lähetettyjä palautuksia.

Maksu

Tuotteiden maksutavaksi asiakas voi valita:
- ennakkomaksu tilisiirtona
- käteinen (vain noutojen yhteydessä)
- svea webpay -lasku


Myyjällä on oikeus muuttaa maksutapaa riippuen tuotteen luonteesta. Harvinaisempien osien, tehdastilausten kohdalla, voidaan vaatia joko osittainen tai kokonainen kauppasumman maksu etukäteen. Tästä ilmoitetaan asiakkaalle tilausvahvistuksessa.

Omistusoikeusehto

Omistusoikeus kaupan kohteeseen kuuluu myyjälle kunnes koko kauppahinta on maksettu eikä tuotteen ostajalla ole oikeutta luovuttaa omaisuutta edelleen, liittää sitä muuhun omaisuuteen tai muutoin määrätä omaisuudesta omistajan tavoin.


Takuu

LED-polttimoilla ja LED-työvaloilla on 6kk virhevastuu. Takavaloilla, vilkuilla ja päiväajovaloilla 12kk takuu. Takuupalautuksista on sovittava aina etukäteen myyjän kanssa. Takuupalautuksen mukana on lähetettävä alkuperäinen ostokuitti tai kopio siitä.

Muuta

Myyjä ei ole velvollinen korvaamaan toimituksen virheellisyydestä tai tuotteen virheellisestä asennuksesta aiheutuneita välillisiä vahinkoja. Modificars ei ole vastuussa valmistajien sivuilla olevista tiedoista. Emme vastaa kirjoitusvirheistä sivuillamme. Myyjällä on täydet oikeudet hintamuutoksiin esimerkiksi kirjoitusvirheiden osalta. Jos asiakas pyytää tarjousta tuotteesta, on myyjältä saatu tarjoushinta voimassa yhden viikon.

Yritysten välinen kauppa

Yritysten välisissä kaupoissa ei ole palautusoikeutta.